Hela helgen var som ett stort väntrum!!!!

Nu var det ett tag sedan jag skrev.. får nog rycka upp mig själv lite!!

I Torsdags fick jag redan på att min bror skulle komma ner från Åre och behövde nån stans att sova under helgen så jag tog ut en semester dag från jobbet på Fredagen.. Jessica, snälla jessica kunde ta mitt pass som tur var.. Kunde ju inte låta brorsan stå ute i höst rusket.

Det hade även vart en hård vecka så att den blev kortare gjorde ju direkt inget..
men när jag senare på kvällen sitter och väntar på bussen och njuter av att helgen är äntligen här så ringer telefonen och det är Daniel (min bror). Han kommer inte!!!!!!!!!!

Han var trött efter en 9 timmars lång körning i snöovädret.. vilket är förståligt!!
Så han stannade i stan hos min andra bror istället..
Jag suckade djup för att jag då inte hade behövt ta ledigt.. men sen kommer jag på mig själv att det är ju bara att njuta av en hel dag längre helg!!! Det är inte så ofta det händer..

Hade en lugn torsdags kväll med sambon framför en mysig film när det stormade ute..

Vaknade på fredagen och bara mös kvar under det varma duntäcket.. tyckte lite synd om johan som var tvungen att jobba ute i det vädret.

Skulle träffa pappa och brodern på fredagen.. men åter igen blir det inställt *grrrr
Senare på kvällen gick jag och johan hem till jessica och robin och drack lite rötjut och öl.. hade en trevlig kväll framför idol. Efter att klockan gick alldeles för fort slog det mig att jag ahde ju glömt bort att jag skulle träffa mamma ner på kvarters krogen.. Jag och johan tackade för en trevlig kväll och sedan var det bara ut i stormen igen.. det var inte långt att gå som tur var.

Väl framme inser jag att det är karaoke där nere, men det gör inte mig något.. 
ÄLSKAR att sjunga.. Min passion :D

Efter en bugg (och fyra cocca-cola) med Johan beger han sig hem för att spela WOW *Grrrr, allergisk*
Jag stannar kvar men mamma och det var en super lyckade kväll.. lagom salongsberusad, trevligt sällskap och en mick.

Kom inte hem först 02.30 på natten.. kröp ner i en varm säng och varm johan,
varm johan+iskall evelina = fullträff

Vaknade kl 08.30 av att klockan ringde.. skulle ju upp och träffa pappa.kusinen och "Bröderna Grimm". men åter igen FÖRSENING.. välkommen till den manliga sidan av min familj!!!!!!

Jag, mamma och hennes kompis Vida begav oss ner i det super härliga höst vädret för att titta till höstmarknaden.. min kompis sarah kommer ner och då... då av alla tillfällen ringer pappa och kommer och hämtar mig NUUUU!!!!! Suck... hoppade in i bilen åkte till hembyggdsgården och åt en så j*vla god fisk soppa.. Muuummms!!!!!! Senare på kvällen hamn vi hos svärföräldrarna och åt plankstek och badade jacuzzi.. Underbart!!!!!

Sen idag åkte jag och en kompis till Jysk och Eko.. sjukt billigt.. jag fick en stooor, då menar jag stoor kasse med massa saker för 250 spänn.. Är jätte glad!!! Iof bara sånna här onödiga saker som är bra att ha till hemmet :D

Det var en liten detaljerad sammanfattning av min helg..

Roliga sidor på nätet!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Köpte en ny tidning idag (ny för mig iaf) Sköna Hem hette den.. jätte bra och inspirerande tidning.
Bläddrade igenom den och hittade en massa roligt.. hittade bland annat lite roligt webb sidor som jag tänkte skicka vidare till Er :D

http://www.bluebox.se/
Lite roliga och annorlunda prylar, en bra sak var bla om man måste köpa en present till nån inom 24 timmar så kunde man gör det där, så att man slipper pinsamma ögonblick vid bortglömda födelsedagar!!

http://www.wallconcept.com/wallconcept.html
Wallconcept erbjuder modern design för dina väggar. -Välj, placera och måla
Hittade en mass fina och lätta mönster..


Hoppas ni tycker att det är lika givande som jag!!

Sho lånkan stånkan!!!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Väckt av chefen 07.15.. på sjukdag!!

Känndes som att jag precis hade somnat när telefonen ringde..

Vem fan är det som ringer mitt i natten!!, tänkte jag.
Slog upp ögonen och insåg att klockan inte alls var mitt i natten utan 07.15 på morgonen. Tittade på mobilen och såg att det var från jobbet.. Så jag svarade och Helene, min chef sa att det var kris på jobbet. Åsa var hemma med sin son och det fanns ingen som kunde jobba.

Men jag är ju sjuk och har feber, tänkte jag för mig själv..

innan jag visste ordet av så så jag att jag självklart skulle komma om det var kris.. jag jobbar nämligen på ett konditori och idag den 4/10 är det "Kanelbullens dag". Kunde bara inte sätta dom i skiter på ett konditoris typ största dag på året :D

Så jag pallade min kropp fylld av feber upp ur sängen och gjorde mig iordning.. sen tog jag en rask promenad hem till mamma så för övrigt skulle ge mig pengar till bussen.. 
kom upp till mamma och fick en slant sen bar det av till bussen.. klockan var nu ca 09.40

Bussen går från sandham 09.45 och ska vara hos mamma vid 10-5 i.

Väntade, väntade och väntade.. tillslut stod det typ jag och tio pers till vid bussen och
Väntade, väntade och väntade..

Men inte ens en skymt av en röd stor SL buss. Så jag ringde chefen och sa att jag blir sen *SUCK*
Efter 20 J Ä V L A minuter kommer den, och blev så förbannad på buss chauffören.. för det första tog han betalt och kunde inte ens komma med en förklaring eller ursäkt.. tänkt på dom som jag, som också skulle till jobbet eller med tåget.. NEJ det går inte!!!!!!!! SURGUBBE!!!

Men jag kom till jobbet typ 10 minuter försenat och klarade mig igenom en heldag med feber i kroppen.. Sen kom min pappa o hämtade upp mig och hade en present.. En hel konsum kasse full med trattisar.. Mmmmm!!! vad gott!! så nu ska jag bara rensa dom också.. började lite smått men orkade inte längre :D

Sen kom det "glada" beskedet om huset *Se blogg " Grrrrr!! *GaLeT sJuKt!!!"

Slutsats:
 Dagen började förjävligt blev bra efter ett tag och sedan blev det förjävlig igen!!!
 

Suck..

För tillfället bor jag och min sambo i en hyresrätt på 3 rum och kök.. men vi är så fruktansvärt trötta på "nynäshamns bostäder" och vill bara flytta här ifrån..

Så förra veckan fick jag ett glädje samtal från en kompis som berättade att dom skulle på visning på ett hus och sälja deras super duper läckra 3:a (bostadsrätt). Jag blev verkligen överlycklig och trodde inte det var sant.. vi som har väntat så länge. Kunde det äntligen ske.. skulle vi äntligen få ett fint hem!!!

Men pratade precis med min kompis och hon berättade att det hade blivit budgivning på det huset dom var intresserade av, och på 10 minuter gick priset från 1 525 000 till 2 000 000!!!!!!  *GaLeT sJuKt!!!

Blev så himla besviken.. även om jag VISSTE att dom inte var dom enda som var intresserade..
men jag ville ju så gärna.. men det är bara att tappert kämpa på.. jag ska ha den lgh:n..  *besatt*
och dom letar fortfarande ett nytt hem..

Du ska inte ge upp hoppet, först hoppet har gett upp dig (förtillfället är det min livsfilosofi)
hehehe..

Brokeback Mountain Vs. Feber

När jag var på jobbet tidigare i dag började jag känna mig jätte konstig, ont som F A N i magen, hela kroppen och alltmänt sänkt. När jag äntligen var på min del av stan efter nästan 10 jobbiga timmar på jobbet,
burrade jag ner mig i en mysig filt hemma hos Sarah och filmen kunde börja....

(SF´s intrudoktions musik)


BROKEBACK MOUNTAIN!! Filmen jag så länge velat sett.. ohh, vad bra den var!!
Tog lite oväntade vändningar, men det är det jag gillar, filmer som är outförsedda..


Efter ca 2 timmars mys framför tvn tackade jag för kvällen och gick hem till mig.. väl hemma frös jag som en galning.. så jag grabbade min super fina ljuslila termometer och efter 1 minuts väntan kom svaret..
Jag hade feber..38,6


Så jag vet inte riktigt om jag ska jobba imorgon eller inte.. man ska ju inte jobba när man har feber men får se hus jag känner mig imorgon..
Nu ska jag sova och försöka kyla ner mig själv..


Tjingelonkan stonkan!!